GlobalGymLogo

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Είναι γνωστό ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων με επιστολή του στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη, από 12 Αυγούστου 2021, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους πυροσβέστες για την προσφορά τους στην Ελληνική κοινωνία, στις πολλαπλές πυρκαγιές το περασμένο καλοκαίρι. Με την ίδια επιστολή του ο ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. ενημέρωσε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ότι θα δημιουργήσει ένα δίκτυο από γυμναστήρια μέλη του, τα οποία θα προσφέρουν σε όσους πυροσβέστες επιθυμούν, ένα τρίμηνο πρόγραμμα υπηρεσιών σωματικής άσκησης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από 1η Ιανουαρίου 2022 έως 31η Μαρτίου 2022. Πενήντα και πλέον γυμναστήρια μέλη του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη, έχουν ενταχθεί σε αυτό το δίκτυο γυμναστηρίων και θα ανταμείψουν τους πυροσβέστες σαν ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του ηρωισμού και της αυτοθυσίας τους.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων ευχαριστεί τα γυμναστήρια μέλη του, τα οποία ανταποκρίθηκαν στην ενέργεια. Στο δίκτυο των γυμναστηρίων έχουν ενταχθεί τα γυμναστήρια που σας παρουσιάζουμε.

Παρουσιάζουμε την επιστολή του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. στο Πυροσβεστικό Σώμα και τη σχετική απάντηση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑ.ΣΥΓΥ. ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αριθμός Πρωτοκόλλου Α619/2021, Αθήνα, 12 Αυγούστου 2021

Προς Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Υπόψη Αντιστράτηγου κ Στέφανου Κολοκούρη, Αρχηγού

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ, Σας παρακαλούμε να δεχθείτε τις ολόψυχες ευχαριστίες του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος προς την πατρίδα μας. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, σε έκτακτη συνεδρίασή του, στις 7 Αυγούστου 2021, με αφορμή το πρόσφατο κύμα πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της χώρας μας, αποφάσισε ομόφωνα για την έμπρακτη αναγνώριση της υπεράνθρωπης προσπάθειας, του ηρωισμού και της αυταπάρνησης όλων των μελών του Πυροσβεστικού Σώματος, να δημιουργήσει ένα δίκτυο γυμναστηρίων μελών του Συνδέσμου μας, το οποίο θα παρέχει εντελώς δωρεάν τρίμηνο πρόγραμμα υπηρεσιών σωματικής άσκησης σε όλα τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2022 και θα λήξει την 31η Μαρτίου 2022.Σχετικό πίνακα με τα γυμναστήρια τα οποία θα ενταχθούν στο δίκτυο θα σας αποστείλουμε στο προσεχές διάστημα.Τέλος, σας παρακαλούμε να μεταφέρετε σε όλα τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος τις ολόψυχες ευχαριστίες μας για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

Με εκτίμηση, Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Γιάννης Γκόβας

Ο Γενικός Γραμματέας Δώρος Κλεοβούλου,

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αξιότιμε κύριε Γκόβα, Αξιότιμε κύριε Κλεοβούλου,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την σημαντική προσφορά σας. Πρωτοβουλίες σαν και αυτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν οι πυροσβέστες στα πεδία των επιχειρήσεων. Το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας αποδέχεται με χαρά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου σας και θα κοινοποιήσει σε όλο το προσωπικό τα διαθέσιμα γυμναστήρια όταν μας τα γνωστοποιήσετε καθώς και τις ευχαριστίες σας. Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και είμαστε ευγνώμονες για την δωρεά σας.

Σχετικά Άρθρα

cross training 2
News

Fitness Story Of the Weekend

Το GLOBAL GYM, το μεγαλύτερο γυμναστήριο στο Ηράκλειο, μας προσκαλεί να αναβαθμίσουμε την φυσική μας κατάσταση αλλά και την διατροφή μας με νέα προγράμματα που