GlobalGymLogo

ποιοι

ειμαστε

gym-hero-800.png

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Global Gym

Η εταιρία με πάνω από 20 έτη επιτυχούς λειτουργίας στον χώρο αποτελεί διαχρονική επιλογή του κόσμου πέρα από τα τοπικά όρια της πόλης και πέρα από τα σύνορα της χώρας αφού πολύ συχνά σπουδαίοι και καταξιωμένοι αθλητές ταξιδεύοντας με τις αποστολές και τις ομάδες τους αλλά και επισκέπτες του αθλητικού τουρισμού αναζήτησαν τις εγκαταστάσεις μας για τις προπονήσεις τους.

Δεν είναι τυχαίο που το Global Gym κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων της διπλανής πόρτας αλλά και τις καρδιές των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων του αθλητισμού και άλλων πολύ σπουδαίων ανθρώπων του θεάματος. Είναι συνέπεια σκληρής δουλειάς και όχι πάντα υπό ιδανικές συνθήκες. Δεν είναι τυχαίο που ο χώρος μας αγαπήθηκε ακόμα και από τον πιο δύσπιστο συνάνθρωπό μας. Είναι αποτέλεσμα πραγματικής ενασχόλησης με τις ανάγκες του. Δεν είναι τυχαίο που το Global Gym κρατάει τα σκήπτρα της πρωτιάς στον χώρο του Fitness. Άλλωστε διαθέτει σειρά εγγυήσεων που και αυτές κατακτήθηκαν με κόπο.

Το GLOBAL GYM έχει χορηγήσει τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο παίδων, το μπάσκετ εφήβων, το βόλεϊ, κοριτσιών, το beach-volley, την ιστιοπλοΐα, και τον χορό μέσα από μεγάλους διαγωνισμούς και σεμινάρια και έχουν υπάρξει αναρίθμητες οι συνεργασίες του με εκπαιδευτικά ιδρύματα, με Φορείς του Υπουργείου Υγείας, με Ακαδημίες, Συλλόγους κά όπως και οι υποτροφίες του στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και της προαγωγής ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης.

Ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο γνωστός πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών Παναγιώτης Καπόγλης, ένας άρτιος εκπρόσωπος του χώρου αλλά και της όλης φιλοσοφίας της εταιρίας ως εμπνευστής της, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

1) Πρωταθλητής Κρήτης στους αγώνες πολεμικών τεχνών «full conduct» κατηγορίας βαρέων βαρών.

2) Διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα «full conduct»

3) Τιμητική Διάκριση στους αγώνες πυγμαχίας Κύπρου «ΛΕΜΕΣΙΑ»

4) Πρόεδρος του Συλλόγου Πυγμαχίας Κρήτης «ΜΙΝΩΑΣ» επί σειρά ετών

5) Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός

6) Πρώην αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυμναστηριούχων ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. επί σειρά θητειών.

7) Πρώην μέλος της Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για την εποπτεία, τον έλεγχο και τις προϋποθέσεις νομιμότητας γυμναστηρίων

gym1.png

Ως επιτελέσαν μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣΥΓΥ και της επιτροπής ελέγχου γυμναστηρίων, δεν θα μπορούσε παρά σέβεται και να τηρεί πρώτο τις πολιτικές και τις θεσμοθετημένες με νόμο πρακτικές που διέπουν την καλή λειτουργία των γυμναστηρίων.

 

Έχοντας αναδειχθεί μέσα από τις ίδιες του τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες αλλά και μέσα από τις διαδόσεις χιλιάδων ικανοποιημένων μελών ανά τα χρόνια και έχοντας δοκιμαστεί στις προκλήσεις των καιρών, το GLOBAL GYM κρατάει σταθερά τα σκήπτρα της πρωτιάς στις προτιμήσεις του κόσμου, έχοντας εισαγάγει καινοτομίες στον χώρο του Fitness με πρωτοπόρα ομαδικά προγράμματα που έγιναν trends ενώ έχει φιλοξενήσει γνωστές σχολές εκπαίδευσης «trainer» και «instructor» καθώς και σεμινάρια των «μετρ» του fitness

Κριτικες αθλουμενων

Προγραμματιστε την καθημερινη σας προπονηση

+30 2810 342536