GlobalGymLogo

οι δρασεισ

μασ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Το GLOBAL GYM είναι διαχρονικός χορηγός του αθλητισμού, της υγείας, του χορού και της εκπαίδευσης, οπως διαπιστώνει κανείς και από το φωτογραφικό υλικό της επόμενης σελίδας. Οι χορηγίες του αμέτρητες στα 20 χρόνια, μικρές ή μεγάλες, έχουν σταθεί πολύ σημαντικές όχι μόνο για τους χορηγούμενους αλλα και για εμάς τους ίδιους, αφού σε αυτές τις χορηγίες – μεταξύ άλλων- οφείλεται ένα μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης και της προστίμησης που μας δείχνει ο κόσμος. Η φίλοσοφία πίσω από το σύστημα χορηγιών του Global Gym είναι ευγενής, αφού προτιμά να προσφέρει κάτι ποιοτικό σε λιγότερους παρά κάτι πρόχειρο σε πολλούς. Πάγεια και σταθερά πλέον το όνομά μας είναι συνυφασμένο με μεγάλες διοργανώσεις αθλητισμού που μας εμπιστεύονται ανά τα χρόνια αλλά και πλέον στην εκπαίδευση με την χορηγία υποτροφιών φοίτησης άλλοτε μέσα από τη διαδικασία διαγωνισμού και άλλοτε μέσα από ειδικά κριτήρια επιλογής.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Έχοντας αναδειχθεί μέσα από τις ίδιες του τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες αλλά και μέσα από τις διαδόσεις χιλιάδων ικανοποιημένων μελών ανά τα χρόνια, έχοντας επίσης διατρέξει και ακόμα διατρέχοντας τις εκάστοτε δοκιμασίες των καιρών, κρατώντας όμως πάντα σταθερά τα σκήπτρα της πρωτιάς στις προτιμήσεις του κόσμου, το GLOBAL GYM ξέρει να τολμά τις τομές εκείνες στον χώρο του Fitness που διαισθάνεται από τις απαιτήσεις των εποχών και να τις πραγματοποιεί πρώτο όπως μόνο αυτό γνωρίζει καλά. Ο λόγος περί των αναρίθμητων καινοτόμων ομαδικών προγραμμάτων που έχει εισαγάγει στον χώρο του και που έγιναν ευρέως αποδεκτά “trends”, ενώ έχει φιλοξενήσει πολλές σχολές εκπαίδευσης και πιστοποίησης « trainers» και «instructors» καθώς και σεμινάρια των «μετρ» του fitness.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι το GLOBAL GYM έφερε πρώτο στην εγχώρια αγορά πολλά από τα πιο δημοφιλή σήμερα ομαδικά προγράμματα που μέχρι τη στιγμή εκείνη ήταν άγνωστα για τα τοπικά δεδομένα αφού σημείωναν πωλήσεις μόνο σε Αμερική και Κύπρο. Καινοτόμα για την εποχή ομαδικά προγράμματα που έφερε πρώτο το GLOBAL GYM είναι η αγαπημένη σε όλους ZUMBA που πολλά χρόνια πριν ακόμη οργανωθεί σε δίκτυο instructors και πριν ακόμ πιστοποιηθούν οι πρώτου δάσκαλοι Zumba στην χώρα μας.η χορευτική αυτή μορφή προπόνησης ήταν άγνωστη γλώσσα στον χώρο του Fitness. Άλλα καινοτόμα για την εποχή ομαδικά προγράμματα που έφερε πρώτο το GLOBAL GYM είναι το Body Pump, το T.R.X., το τραμπολίνο και άλλα πολλά που απορροφήθηκαν αμέσως από την αγορά και έγινα αρκετά δημοφιλή.

Μεγάλη του μέριμνα η επιτήρηση της ορθής άσκησης που επιτυγχάνεται με διαρκή παρακολούθηση από το προσωπικό των γυμναστών με σκοπό την συνολική ενίσχυση, ενδυνάμωση και τόνωση του μυϊκού και καρδιαγγειακού συστήματος, μία φροντίδα που εστιάζει στο κάθε άτομο χωριστά προσωποποιώντας την εξυπηρέτηση, εξελίσσοντας την υπηρεσία και πηγαίνοντας την παροχή πολλά βήματα μπροστά! Αποτέλεσμα όλων αυτών μία εμπιστοσύνη που κατακτήθηκε με ασυμβίβαστη επιμονή και πίστη στην αληθινή προσπάθεια τόσο από την πλευρά της έμψυχης επιχείρησης όσο και από την πλευρά του ίδιου του καταναλωτή. Φυτώριο γυμναστών νέας γενιάς πλέον με προσωποκεντρικούς στόχους ειδικής και περιπτωσιολογικής μεταχείρισης κατ’ άτομο και με βάση την εκάστοτε εξατομικευμένη σωματική ανάγκη.

Δοκιμάζοντας σχεδόν τα πάντα στον χώρο του, δαμάζοντας εμπόδια ή και συμπορευόμενο με αυτά, καταλήγει πια στο ασφαλές και πολύ δύσκολα, τελικώς, εξαχθέν συμπέρασμα, ότι όσα χρήματα και να κερδίσεις, δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την κερδηθείσα εμπιστοσύνη του κοινού που δεν θεωρήθηκε ποτέ δεδομένη αλλά τουναντίον δουλεύτηκε καθημερινά ανά τα χρόνια και έγινε το απόλυτο φιλοσοφικό του διακύβευα, η δική του στάση απέναντι στην αγορά. Αμέτρητα τα παραδείγματα συνανθρώπων μας που θεωρούν τον χώρο μας δεύτερο σπίτι τους εδώ και 17 χρόνια.

EVENTS - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΠΩΝΥΜΑ WORKSHOPS - ΑΓΩΝΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Το GLOBAL GYM έχει χορηγήσει διαχρονικά τον αθλητισμό / ποδόσφαιρο / μπάσκετ / βόλεϊ / beach-volley / ιστιοπλοΐα / χορό κλπ. Σημαντική η πρωτοβουλία αλληλεγγύης που κατα καιρούς λαμβάνει και η συνεργασία του με φιλανθρωπικές οργανώσεις για την πραγματοποίηση δράσεων σχετικού χαρακτήρα. Τηρεί Τράπεζα Αίματος “δίνοντας ζωή” όποτε έχει χρειαστεί… Οι συνεργασίες μας διαχρονικές: RESCUE TRAINING INTERNATIONAL (RTI) και First Aid Instructor,FAMOUS STARS DANCE, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αλλά και με Φορείς της Υγείας και του Αθλητισμού, με Ακαδημίες, Σχολές, Συλλόγους. Δυναμικό το παρόν της συνεργασίας μας με τον Chief Instructor του Tactical Commando Survival, Giannis Matalliotakis και δάσκαλο αυτοάμυνας κατ’ αποκλειστικότητα στο χώρο μας. Σπουδαίοι και καταξιωμένοι αθλητές, ταξιδεύοντας με τις αποστολές και τις ομάδες τους αλλά και επισκέπτες του αθλητικού τουρισμού, αναζήτησαν τις εγκαταστάσεις μας για τις προπονήσεις τους. Την τιμή μας έχουν κάνει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο Νίκος Κακλαμανάκης, Η Φανή Χαλκιά αλλά και άνθρωποι του θεάματος όπως ο Γ. Τσαλίκης, Errik Nour , Άγγελος Χατζής, Nancy Lemon, Evgenios Buli Jenia και αμέτρητοι άλλοι. Το GLOBAL GYM εδραιώνεται στην αγορά ως Μέγας Χορηγός Υγείας, Ευεξίας & Αθλητισμού καθώς έχει διαχρονικά επικουρήσει με τις μεγάλες του χορηγίες και πρωτοβουλίες τον αθλητισμό και την υγεία. Θεωρεί χρέος του και καθήκον σπουδαίο να δημιουργεί διαρκώς κίνητρα για στοχευμένη βελτίωση της ποιότητας ζωής η οποία θα διέρχεται πάντοτε μέσα από τη φυσική άσκηση, την άθληση, τη γυμναστική, τον χορό, την ομαδικότητα, το πνεύμα συνεργασίας, την ευγενή άμμιλα και τη διατροφή και η οποία θα στοχεύει στη συνολική ψυχοσωματική και διανοητική ευεξία του ατόμου.

Προγραμματιστε την καθημερινη σας προπονηση

+30 2810 342536